150 Microaventuren-gids - gratis -

Beste Hamont-Achelaar, 

U mag gerust trots zijn: trots op uw regio, trots op het toeristisch aanbod, trots op het prachtige natuurparadijs, trots op de gastvrijheid … kortom: trots op UW Hamont-Achel!
 
Al het moois dat Hamont-Achel te bieden heeft, hebben we vervat in een gloednieuwe  Microavonturen Gids. Niet alleen u, maar heel Noord-Limburg kan uw prachtige regio ontdekken in maar liefst 150 zogenaamde microavonturen. Afhankelijk van uw mood en tijdsbestek plant u zelf gemakkelijk een doe-activiteit: van een half uur tot enkele volle dagen met duidelijke start- en eindpunten.
 
Heel Noord-Limburg? Inderdaad! Dit is het resultaat van de samenwerking met onze omliggende gemeenten Lommel, Hechtel-Eksel en Pelt. Zij participeren mee in deze gids en stellen ook hun aanbod aan u voor. Wat is er nu leuker dan iets nieuws te ontdekken in uw eigen omgeving? U leert vast verdoken plekjes en verborgen parels kennen waarvan u niet wist dat ze bestonden.  
 
Zoveel meer dan een toeristische brochure
Wist u trouwens al dat we in Limburg koploper zijn in het aantal overnachtingen? Daarom hebben we speciaal in deze editie een overzichtelijke lijst van gastvriendelijke logies in Noord-Limburg verwerkt achteraan in de gids.
 
Paardenliefhebbers vinden een handige kaart met bewegwijzerde ruiter- en menpaden en paardvriendelijke cafés. Een waar paradijs voor ruiters, menners en paarden!
 
Met welk microavontuur begint u? Wij zijn benieuwd!

https://issuu.com/handsbe/docs/150-microavonturen-noord-limburg
 

Grote afbeelding of flyer: