Rofra Sportieve arrangementen


Groepen

Kindvriendelijk

Ruim 35 jaar geleden begon Rofra met het verhuren van kano's op de Dommel.
In de loop der jaren zijn hier allerlei activiteiten bijgekomen. Tegenwoordig kun je bij Rofra terecht voor allerlei groepsuitjes, zoals: familiedagen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en vriendendagen.
Ook voor bedrijfsuitjes, schoolreisjes of gewoon een dagje weg kun je bij Rofra uitstekend terecht.

Met de horecalocatie 't Boothuys is de evenementenloctie van Rofra compleet en kunt u bij Rofra onbezorgd genieten van een volledig geregeld uitje met alles onder één dak!

Activiteit: 

MEEST POPULAIRE ACTIVITEITEN VAN ROFRA:

 • Kanovaren:

Vele bossen, groene weilanden en begroeide oevers zorgen voor een mooi kanolandschap. U heeft de keuze uit twee soorten kano's en twee verschillende tochten over de Dommel.
U kunt kiezen uit een 1-persoonskano ofwel een kajak of een open Canadese kano. Verder kunt u kiezen voor de tocht vanaf Budel (8 km) of de tocht vanuit Neerpelt (15 km). Het verzamelpunt voor het kanovaren is 't Boothuys van Rofra.
Mogelijk vanaf 1 persoon.
Prijs vanaf: 16,00 € per persoon.

 • Solex rijden

Kent u ze nog? Die leuke brommetjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke solex snort u door stad en land. Comfortabel zittend op het brede zadel voelt u de wind suizen. Met een topsnelheid van 30 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen !
Mogelijk vanaf 1 persoon.
Prijs vanaf: 26,50 € per persoon.

 • Paintball

Schuilend achter bomen vuurt u verfkogels af op de tegenpartij. Stalen zenuwen, tactiek en snelheid zijn sleutelwoorden voor paintball. De bossen met schotten, zandzakken en forts geven een fraai decor voor een uitdagend spelletje paintball !
Vanaf 10 personen
Prijs vanaf: 17,50 € per persoon

 

Afspraken: 

 • Diverse activiteiten zoals; kanovaren, solex rijden, GPS - en tabletwandeltochten en fietsverhuur zijn al mogelijk voor groepen met minder dan 10 personen.
 • Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een breed aanbod aan activiteiten. Reserveren hiervoor is verplicht.
 • Wist u dat u bij 't Boothuys gratis kunt parkeren en er volop cateringmogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen zijn?

Prijs: 

 • Kanovaren: Mogelijk vanaf 1 persoon.
  • Prijs vanaf: 16,00 €  per persoon
 • Solex rijden: Mogelijk vanaf: 1 persoon
  • Prijs vanaf: 26,50 € per persoon
 • Paintball: Mogelijk vanaf: 10 personen
  • Prijs vanaf: 17,50 € per persoon

Extra: 

Ook onze activiteiten: De Robinson Spelen, diverse tabletgames en de Free Choice Survival die je zelf naar wens samen kunt stellen zijn erg populair.

Bent u nieuwsgierig geworden welke activiteiten Rofra allemaal aanbiedt, neem dan snel een kijkje op onze website: www.rofra.nl
 

Info: 

Rofra Sportieve Arrangementen
Molenstraat 203a
Valkenswaard (Nederland)
info@rofra.nl
(BE) +32 (0)11 66 41 61
(NL) +31 (0)40 204 25 93
www.rofra.nl

Ligging: 

Molenstraat 203 a
Valkenswaard
Nederland

Meer over: 

Kanovaren de Dommel
Solex rijden
Rofra
Robinson Spelen
Bron: Foto: Rofra