Les Agnelets

Vakantiewoning Les Agnelets is een oude ingenieurswoning uit het jaar 1920 waar je kan genieten van de rust in het mooie, groene Achel. De woning werd volledig gerenoveerd en ingericht naar de normen van nu maar er is ook gezorgd dat er authentieke elementen in de woning zijn behouden. Genieten staat hier voorop! In de zuidwest gerichte tuin kan u genieten van het zonnetje op het terras of ontspannen in de houtgestookte hottub.‘s Avonds kan er nog nagepraat worden met een lekker Achels blond biertje rond de buitenhaard.
Deze woning uit de jaren ‘20 neemt je mee naar een oase van rust waar je kan genieten met familie of vrienden.

Omschrijving:

  • Les Agnelets is geschikt voor een verblijf tot 10 personen. Er zijn 5 slaapkamers met luxueuze boxsprings. Slaapkamer 1, de blauwe kamer, bevindt zich op de benedenverdieping en heeft een eigen badkamer. Op de eerste verdieping vinden we de groene en de grijze slaapkamer. Deze hebben ook allebei een eigen badkamer. Op de 2de verdieping zijn er dan nog 2 kleinere, maar heel gezellige slaapkamers. Deze 2 kamers delen een badkamer op de eerste verdieping. 
  • De tuin is niet groot, maar zéér gezellig! Op het terras is het overdag aangenaam zitten in de zon. ‘s Avonds met de lampjes aan wordt het nog gezelliger.
  • De keuken is goed voorzien: een grote ijskast met veel ruimte om drinken te koelen en een klein vriesvak, inductievuur, oven, microgolfoven, vaatwasser… Er is ook ruim voldoende keukengerief aanwezig.
  • Aan de gashaard is het fijn zitten. Wilt u liever even relaxen, leun dan achterover in de zetel en geniet van de 65 inch tv of de gratis wifi.

Extra troeven:

  • In de tuinberging is er ruimte voor 10 fietsen. Ook zijn er 10 stopcontacten om elektrische fietsen op te laden.
  • Heerlijk genieten in de houtgestookte hottub. Of probeer de buitendouche met warm water.

Prijzen:

Zie: https://www.vakantiewoningachel.com/prijzen

Hoogseizoen: vanaf 1 april tot 30 september + alle schoolvakanties
Weekend 2 nachten: vrijdag 16u tot zondag 18u
Weekend 3 nachten: vrijdag 16u tot maandag 11u
Midweek: maandag 16u tot vrijdag 11u
Week: maandag 16u tot maandag 11u
Afwijkende periodes kunnen altijd besproken worden.

Eindschoonmaak: € 150 verplicht
Waarborg: € 500

Inbegrepen in de prijs:

  • Bedlinnen
  • Wifi

Verbruikskosten (elektriciteit, water, verwarming) : volgens verbruik en marktprijs. De kosten hiervan worden na afloop van uw verblijf verrekend met de waarborgsom.

Gebruik hottub:
€ 50/weekend
€ 60/midweek
€ 75/week
Het water van de hottub wordt na ieder verblijf ververst.

Huisdieren niet toegelaten

Contact: 

Les Agnelets
Achel Statie 35
3930 Hamont-Achel
+32 472 82 91 68
vakantiewoningachel@gmail.com